Tarif Seçiniz

 

Ayran Aşı Çorbası Nasıl Yapılır? – Milföy ile Çorba Ekmeği Yapımı / Ramazan'a Özel Çorba Tarifleri

&

Malzeme

  • 2 su bardağı ayran
  • 1.5 çay bardağı kefir 
  • 1 su bardağı haşlanmış buğday 
  • 1 su bardağı haşlanmış nohut 
  • Yarım demet nane 
  • Yarım demet dereotu 
  • Pınar Milföy 
  • Tuz
 

Hazırlanışı

Buğdayı ve nohutu haşlayın. Haşlanmış nohutu, buğdayı ve tuzu karıştırın. Kefir ve ayranı ekleyin.Nane ve maydanozu kıyın ve çorbaya ekleyin. Milföyleri ortadan ikiye kesin, üzerine ağırlık koyarak pişirin . Çorbanın yanında servis edin. Afiyet olsun.

 
Bu içeriği paylaşın;
 
 
 
 

Copyright 2016 Yaşar Holding A.Ş.

Gizlilik ve Kullanım Koşulları/KVKK
 
Site by LuckyEye
 

PINAR İLETİŞİM MERKEZİ

444 76 27

 
CookieWeb sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için gizlilik ve kullanım koşullarımıza göz atabilirsiniz.
X