Tarif Seçiniz

 

Köfte ve Kuş Üzümlü Bulgur Pilavı Nasıl Yapılır? / Ramazan'a Özel Yemek Tarifleri

&

Malzemeler

  • Pınar Lokum Köfte 
  • 2 su bardağı bulgur 
  • 1 çay bardağı Kuş Üzümü 
  • 1 buçuk çay bardağı Çiğ Badem 
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 çay kaşığı tarçın
  • 1 litre sıcak su 
  • Tuz 
  • Karabiber
 

Hazırlanışı

Lokum köfte paketteki talimata göre pişirin. Bademleri ve kuş üzümlerini sıcak suda bekletin ve bademlerin kabuklarını soyun. Bir tencerede tereyağını eritin. Bulguru ilave edin ve kavurun. Kuş üzümü, tuz ve karabiber ekleyin ve kaynar su dökün. Tencerenin kapağını kapatarak pilav suyunu çekene kadar pişirin. Bademleri ilave edin. En son üzerine tarçın serperek Pınar Kasap Köfte ile servis edin. Afiyet olsun.

 
Bu içeriği paylaşın;
 
 
 
 

Copyright 2016 Yaşar Holding A.Ş.

Gizlilik ve Kullanım Koşulları/KVKK
 
Site by LuckyEye
 

PINAR İLETİŞİM MERKEZİ

444 76 27

 
CookieWeb sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için gizlilik ve kullanım koşullarımıza göz atabilirsiniz.
X