Pınar'la Yaşam Sağlıklı Yaşam ve Beslenme Dergisi Ocak 2019

Birbirinden lezzetli BU YIL KENDİMİZE BİR SÖZ VERELİM VE DAHA SAĞLIKLI BESLENELİM. BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ GÜÇLENDİREN, HASTALIKLARI ÖNLEYEN, TAM BİR VİTAMİN DEPOSU OLAN KIRMIZI PANCARI SEVEREK TÜKETMENİZİ SAĞLAYACAK LEZİZ BİR SALATA TARİFİYLE BAŞLAYABİLİRİZ. BESLENME KIŞ YEMEKLERİ 6 I PINAR’LA YAŞAM MALZEMELER: s Yarım kilo pancar s 1 paket Pınar Süzme Peynir s 1 demet roka s 5-6 adet ceviz s Yarım limon suyu s 1 diş sarımsak s Zeytinyağı s Tuz YAPILIŞI: Pancarların dış yüzeylerini fırça yardımıyla iyice yıkayıp süzün. Düdüklü tencerede 20 dakika pişirdikten sonra kabuklarını soyun. Pancarları küçük parçalar halinde doğrayın. Rokayı yıkadıktan sonra dalları küçükse bölmeden, büyükse bıçakla değil elinizde kopararak salata kâsenize yerleştirin. Üzerine dilimlediğiniz pancarları ve cevizleri ekleyin. Zeytinyağı, limon ve tuz ile salatanızı lezzetlendirdikten sonra pancarların ezilmemesi için tahta bir kaşık yardımıyla karıştırın. En son üzerine Pınar Süzme Peynir ekleyip servis yapabilirsiniz. Pınar Süzme Peynirli pancar salatası kıs yemekleri ,

RkJQdWJsaXNoZXIy MTQ3OTE1