II. Uluslararası Altın Kep Aşçılar Yarışması

Altın Kep Aşçılar Yarışması

Selçuk Yaşar'a Gurmeler'den Onur Ödülü

II. Uluslararası Altın Kep Aşçılar Yarışması Pınar'ın ana sponsorluğunda Antalya'da gerçekleştirildi. Organizasyon sonunda Türkiye Aşçılar Federasyonu ve Antalya Şefler Birliği Derneği tarafından sektöre katkılarından dolayı Yaşar Holding Onursal Başkanı Selçuk Yaşar'a gurme olmayı ifade eden ‘'Regalya'' ve ‘'Onur Ödülü'' verildi. Yaşar Holding Onursal Başkan Selçuk Yaşar'a Türkiye Aşçılar Federasyonu ve Antalya Şefler Birliği tarafından verilen ‘'Onur Ödülü'' ve "Regalya"yı Yaşar Holding Gıda ve İçecek Grubu Başkanı Ali Sözen takdim etti.

Yaşar Holding Onursal Başkanı Selçuk Yaşar,'' 1975 yılından bu bana Pınar gıda ürünleri ile turizm sektörünün içerisindeyiz, ürettiğimiz kaliteli ve sağlıklı ürünler ile tüketicilerimizin yaşam kalitesini arttırmaya çalışıyoruz. Ürünlerimiz her mutfağa uygun, mutfak sanatını uygulayan profesyonel aşçılar tarafından takdir edilmemiz ve onurlandırılmamız bizi ayrıca mutlu etmiştir'' dedi.

Kurulduğu günden bugüne ürettiği ürünler ve gerçekleştirdiği hizmetlerle tüketicilerine sağlıklı ve lezzetli ürünler sunmayı ilke edinen Yaşar Holding Gıda ve İçecek Grubu, toplu tüketim ürünleri ile de Türkiye'nin aşçılarından tam not aldı. Yaşar Holding Gıda ve İçecek Grubu Başkanı Ali Sözen "2010 yılında otel, tatil köyü, catering ürünleri alanına daha fazla yatırım yaparak sağlıklı, hijyenik ve lezzetli ürünlerimizle büyümeyi hedefliyoruz" dedi.

Altın Kep Aşçılar Yarışması

1974 yılında 1.100 yatak kapasitesiyle hizmete giren Türkiye ve Ortadoğu'nun ilk birinci sınıf tatil tesisi Çeşme Altınyunus'la turizm sektöründe kaliteli insan kaynağı yaratmaya başlayan Yaşar Topluluğu sektöre destek sağlamaya devam ediyor. Uluslararası Altın Kep Aşçılar Yarışması'nda da turizm sektörünü yanlız bırakmayan Yaşar Topluluğu, Otelcilik ve Turizm Meslek Okulları ile Üniversiteler Arası Yemek Yarışması kategorilerinde yarışmacılara ürünleriyle destek oldu. Pınar etiketli Levrek, Karides, Tereyağı ve Krema'nın kullanıldığı Otelcilik ve Turizm Meslek Okulları arasında gerçekleştirilen yarışmayı İzmir Konak Nevvar Salih İşgören Lisesi'nden Hatice Merve Yücel, Seren Çebi ve Ebru Güçlü adlı yarışmacılar kazandı. Üniversiteliler kategorisinde Adnan Menderes Üniversitesi Didim Meslek Yüksek Okulu'ndan Mehmet Taş, Sedat Balkan ve Cem Yağcı adlı yarışmacılar birinci oldu.

Organizasyon boyunca Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden gelen aşçı ve tüketicilere Pınar Beyaz, Pınar Labne, Hindi, Çıtır Balık, Misket Köfte, Ayran ve Meyve Suyu çeşitlerinin tadımı yapıldı. Yaşar Gıda ve İçecek Grubu, gerçekleştirdiği tadımlarla aşçı ve ziyaretçilerin beğenisini kazandı.

 
 
Bu içeriği paylaşın;
 
 
 

Copyright 2016 Yaşar Holding A.Ş.

Gizlilik ve Kullanım Koşulları/KVKK
 
Site by LuckyEye
 

PINAR İLETİŞİM MERKEZİ

444 76 27

 
CookieWeb sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için gizlilik ve kullanım koşullarımıza göz atabilirsiniz.
X