Kremilla'lı Tarifler
Pınar Kremilla’lı Çikolatalı Mousse
Malzeme
500 ml. Pınar Kremilla
200 ml. Pınar Krema
160 gr. çikolata (bitter veya sütlü veya beyaz)
Yapılışı
Kremayı ve çikolatayı birlikte benmari eritin. Ocaktan alın. Kremilla ekleyin. Karışım bütünleşene değin karıştırın. Küçük kaselere paylaştırın. Buzdolabında soğutun ve servis yapın.
Kremilla’lı Tart
Malzeme
500 gr. un
250 gr. Pınar Tereyağı
1 çay kaşığı tuz
5 yemek kaşığı pudra şekeri
2 adet yumurta
Üstü için
500 ml. Pınar Kremilla ve mevsim meyveleri
Yapılışı
Tart hamuru için tüm malzemeyi bir kasede birleştirin. Yumuşak bir hamur elde edin. Hamuru buzdolabı poşetine sarın ve buzdolabında yarım saat kadar dinlendirin. Sonrasında tart kalıplarını elinizle incelterek yayın. Orta yerlerine kabarmamaları için bakliyat yerleştirin. Önceden ısıtılmış fırında 180°C’de 30 dk pişirin. Ilıyınca tartların ortasına Kremilla’yı kaşıkla paylaştırın. Mevsim meyveleri ile süsleyin.