“EN BEĞENİLEN MARKA” PINAR

Pınar Süt, Capital ve GFK Araştırma Şirketi tarafından düzenlenen “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” araştırmasında süt ve sütlü mamuller sektörünün en beğenilen şirketi seçildi.

Capital ve GFK Araştırma Şirketi tarafından yapılan araştırmada süt ve sütlü mamuller kategorisinin en beğenilen şirketi Pınar oldu. Araştırmada Pınar Süt, hizmet ve ürün kalitesi, müşteri memnuniyeti, güvenilirlik ve yenilikçilik gibi kriterler göz önüne alınarak bu ödüle layık görüldü.

İdil Yiğitbaşı: “Bizim için gurur kaynağı”

Türkiye’de süt ve sütlü mamuller denildiğinde akla ilk gelen marka olduklarını belirten Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı alınan ödülle ilgili şu değerlendirmede bulundu: “Pınar Süt, Türkiye’yi modern ambalajda süt ve paketlenmiş süt ürünleri ile tanıştıran marka… Pınar Süt, kurulduğu günden bu yana sunduğu kaliteli ürünlerle tüketicilerin hayatında önemli yer edindi ve sektörüne yön veren ilklere imza attı. Bugün Türkiye’den yapılan süt ve sütlü mamuller ihracatının yüzde 17’sini Pınar Süt gerçekleştiriyor. Tam 41 yıldır sağlıklı nesiller yetiştirme misyonuyla hareket ederek sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştiriyor ve yenilikçi ürünler sunarak tüketicilerimizin hayatına sağlık, lezzet ve değer katmaya devam ediyoruz. Başarımızın kaynağı tüketicilerimizin ürünlerimize ve markamıza güvenmesi ve takdir etmesi... Önceliği, tüketicilerine en güvenilir ürün ve hizmetleri sunmak olan bir marka sıfatıyla sektör profesyonelleri tarafından “Sektörün En Beğenilen Şirketi” seçilmemiz de bizim için gurur kaynağı…”