Lezzet Pınarım

Pınar’ın her ürünü tüketicisinin damak zevkine en uygun şekilde üretilir. Pınar, ne üretirse üretsin en lezzetlisini üretmeden tüketicisinin karşısına çıkmaz. Tüketiciler de bu lezzeti aileleri ve sevdikleri ile paylaşırlar ve bundan büyük mutluluk duyarlar. Bu yüzden Pınar ürünleri en güzel anlarımızda, yaşamımızın her anında bizlerle birliktedir.

Somon Füme Florantin

Somon Füme Florantin

Mutfak Fransız: Mutfağı
Hazırlama Süresi: (Dk) 45
Nasıl Servis Yapılır: Soğuk
Zorluk Derecesi: 1

Malzemeler:
200 gr. Pınar Somon Füme
125 gr. Un
250 gr. Pınar Süt
50 gr. Pınar Süzme Yoğurt
100 gr. Pınar Krema
100 gr. Pınar Mayonez
70 gr. Pınar Ketçap
1/4 adet Pastörize Yumurta
2 adet yumurta
200 gr. ıspanak
3 gr. siyah havyar
30 gr. ayçiçek yağı
5 gr. tuz

Kaç Kişilik: 4
Hazırlanışı Ispanaklı Krepin Süt, un, yumurta ve tuz çukur bir kabın içerisinde çırpılır. Daha sonra ince süzgeçten geçirilir. İçine temizlenip haşlanmış ıspanak yaprakları blender'da püre haline getirilerek eklenir. Yeşil bir renk alıncaya kadar iyice karıştırılır. Krepler teflon tavaya ince olarak dökülür ve soğumaya bırakılır.

Diğer bir kapta krema çırpılarak köpürtülür. İçine süzme yoğurt ve ince doğranmış olan maydanoz, dereotu, sarımsak eklenerek karıştırılır. Hazırlanan bu karışım kreplerin arkasına ince bir şekilde sürülür. Onun üzerine somon fümeler sıralanır, Sıkı olarak rolade şeklinde sarılır. Buzdolabında 1 saat dinlendirildikten sonra kesilir.

Tabağa dekor verilerek servise sunulur.

GeriGeri

 
Bu içeriği paylaşın;
 
 
 

Copyright 2016 Yaşar Holding A.Ş.

Gizlilik ve Kullanım Koşulları/KVKK
 
Site by LuckyEye
 

PINAR İLETİŞİM MERKEZİ

444 76 27

 
CookieWeb sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için gizlilik ve kullanım koşullarımıza göz atabilirsiniz.
X