Yaşam Pınarım

YAŞAM PINARIM I 13 ICELATTE MALZEMELER: s 120 ml Pınar Latte Art Barista Süt s 5 gr (2,5 tatlı kaşığı) granül kahve s 12 adet buz s 2 adet yaban mersini s 2 adet böğürtlen s 2 adet frambuaz YAPILIŞI: Pınar Latte Art Barista Süt ile listedeki tüm malzemeler blender’a eklenerek kar-buz kıvamına gelene kadar karıştırılır. Hazırlanan karışım servis bardağına boşaltılır, isteğe göre üzerine kremşanti ve çikolata tozu ile süsleme yapılarak servis yapılır. MALZEMELER: s 150 ml Pınar Latte Art Barista Süt s 12 adet buz s 40-50ml espresso (duble/double) * hazırlanabilmesi için espresso makinesi ve buhar çubuğu gerekmektedir. YAPILIŞI: Sunum bardağına 12 buz eklenir. (Bardağınızın boyuna göre daha az veya daha fazla ekleyebilirsiniz.) 150 ml soğuk Pınar Latte Art Barista Süt bardağa eklendikten sonra, 40-50 ml kadar espresso ilave edilerek Ice Latte hazırlanır. INSTANTRED BERRIESFRAPPE INSTANTFREDO ICECAPPUCCINO MALZEMELER: s 100 ml Pınar Latte Art Barista Süt s Shaker kabı s 5 gr (2,5 tatlı kaşığı) granül kahve s 60 ml su s 10-15 adet buz YAPILIŞI: 100 ml soğuk Pınar Latte Art Barista Süt, french press yardımı ile köpürtüldükten sonra 30-40 saniye kadar dinlenmeye bırakılır. 5 gr granül kahve, 60 ml sıcak su ve 10 adet buz shaker kabına eklendikten sonra sallanarak iyice karıştırılır. Servis bardağına 5-6 adet buz eklenir ve hazırlanan karışım bir kaşık veya süzgeç yardımı ile köpüğünden süzülerek bardağa boşaltılır. Son olarak shaker’da kalan köpük bardağa eklenir ve üzerine dinlenmeye bırakılmış Pınar Latte Art Barista Süt’ün köpüğü bir kaşık yardımı kahvenin üzerine ilave edilir. İsteğe bağlı olarak meyveler ile süslenerek sunum yapılabilir.

RkJQdWJsaXNoZXIy MTQ3OTE1