Gelenekten Geleceğe Lezzet Pınar’ı Üniversiteli Şefleri yarıştırıyor...
Pınar, Türk ev dışı tüketim sektörünün tek fuarı EDT EXPO’da, gösterişli ve renkli konsepti ile fuarda en çok dikkat çeken standlardan biri oldu...
Bu yıl CNR EXPO Yeşilköy’de dördüncüsü organize edilen Türk ev dışı tüketim sektörünün tek fuarı EDT EXPO 2016, 23 Mart-26 Mart’ta ziyaretçilerine kapısını açtı. Pınar Profesyonel, 7. Hall’de yer alan standında, gösterişli ve renkli konsepti ile fuarda dikkat çeken standlardan biriydi. Fuarın her günü birbirinden özel programlar ile ziyaretçilerin ilgi odağı oldu ve fuarın en lezzetli standı olarak anıldı.
Pınar Profesyonel, ilk gün Pınar Danışman Şefi Ünal Sermet ile Pınar ürünleri değişik tatlar ile sunumlandırdı. 2. gün USLA-Uluslararası Lezzet ve Sunum Akademisi öğrencilerinin sunumları gerçekleşti. Öğrencilerin kendi tarifleri ile şekillendirdiği tabaklar, ziyaretçilerden tam puan aldı. 3.gün Celebrity şef Rafet İnce Kütahya Porselen katkılarıyla display show gerçekleştirdi. Stand alanına kurulan platformda sergilenen birbirinden güzel tabaklarda Pınar ürünleri ile yapılan tarifler görücüye çıktı. Ziyaretçilerin ilgi odağı olan platform, EDT Expo fuarına renk kattı. 4.gün ise Mutfak şefi ve Yemek araştırmacısı Ömür Akkor, Anadoluda 1000 yıllık konsepti ile çini tabaklarında Pınar ürünlerini değişik tatlar ile sergiledi. Önümüzdeki dönemlerde çıkacak olan “Kahvaltıda Lezzet Pınar’ı” kitabından tarifler sergileyen Akkor, ziyaretçilerin ve fuar katılımcılarının ilgi odağı oldu.
Gelenekten Geleceğe Lezzet Pınar’ı-Üniversiteli Şefler yarıştı...
EDT Fuarı’nın son günü 26 Mart Cumartesi günü gerçekleşen Ana sponsorluğunu Pınar Profesyonel’in üstlendiği “Gelenekten Geleceğe Lezzet Pınar’ı-Üniversiteli Şefler Yarışıyor” yarışması, Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinin Gastronomi ve mutfak Sanatları öğrencilerini bir araya getirdi. 10 üniversitenin katılımcı olduğu yarışmada, oldukça dinamik ve eğlenceli anlar yaşandı. Pınar ürünleri ile geleneksel tatların modernize edileceği tabaklar, başlangıç, ana yemek ve tatlı olmak üzere üç kategoride hazırlandı. Jüri başkanlığını Dream Grup Başkanı Mehmet Gök’ün yaptığı yerli ve yabancı 25 değerli jüri tarafından belirlenen puanlarda 3.lük ödülünün sahibi Doğu Akdeniz Üniversitesi’, 2.lik ödülünün sahibi Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, 1.lik ödülünün sahibi ise Nişantaşı Üniversitesi oldu.