Lezzet Pınarım

Pınar’ın her ürünü tüketicisinin damak zevkine en uygun şekilde üretilir. Pınar, ne üretirse üretsin en lezzetlisini üretmeden tüketicisinin karşısına çıkmaz. Tüketiciler de bu lezzeti aileleri ve sevdikleri ile paylaşırlar ve bundan büyük mutluluk duyarlar. Bu yüzden Pınar ürünleri en güzel anlarımızda, yaşamımızın her anında bizlerle birliktedir.

Asma Yaprağında Sardalya

Malzemeler:

  • 30 adet sardalya (yaklaşık 1 kg.)
  • 30 adet asma yaprağı (taze kullanın, salamura olmasın)
  • 2 tatlı kaşığı tuz
  • 1/4 su bardağı zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • 8-10 adet defne yaprağı

Yapılışı:
Balıkları temizletin, iyice yıkayıp süzün. Üzerlerine tuz atıp 15 dakika kadar bekletin. Asma yapraklarını yıkayıp kurulayın. Balıkları zeytinyağı, karabiber ve defne yaprağı parçalarıyla karıştırın. Her bir balığı tek bir yaprakla sarın, kapaklı bir fırın kabına dizin. Önceden ısıtılmış orta sıcaklıktaki fırında (170–180 derece) 30 dakika pişirin

 
Bu içeriği paylaşın;
 
 
 
 

PINAR İLETİŞİM MERKEZİ

444 76 27