Lezzet Pınarım

Pınar’ın her ürünü tüketicisinin damak zevkine en uygun şekilde üretilir. Pınar, ne üretirse üretsin en lezzetlisini üretmeden tüketicisinin karşısına çıkmaz. Tüketiciler de bu lezzeti aileleri ve sevdikleri ile paylaşırlar ve bundan büyük mutluluk duyarlar. Bu yüzden Pınar ürünleri en güzel anlarımızda, yaşamımızın her anında bizlerle birliktedir.

Bonfile Rouge

Malzemeler:

  • 240 gr bonfile
  • 1 havuç
  • 1 kabak
  • Yarım etli kırmızı biber
  • 1 haşlanmış patates

Sosu için:

  • 1 kg et kemiği
  • 250 gr karışık sebze
  • 80 gr Pınar tereyağı
  • Yarım Pınar kilo süt
  • 100 gr un
  • 1 diŞ sarımsak
  • 100 gr krema
  • 50 gr mantar
  • 50 gr enginar kalbi
  • 50 gr kuşkonmaz, taze çekilmiş
  • Karabiber ve yeterince tuz

Hazırlanışı:
Kemikler tereyağı ve sebzelerle sote edilir. 1 litre su ilave edilir ve 1 saat kaynatılır. Konsumesine ayrılır. Tereyağı unla kavrulur, konsume, süt, karabiber, tuz ve kremayla karıştırılarak sos hazırlanır. Dövülmemiş bonfile ve sebzeler fırınlanır. Haşlanmış patatesler panelenir. Sunum tabağının ortasına patates, üzerine bonfile yerleştirilir. Sebzeler tabağın etrafına dizilerek hazırlanan sos ilave edilir ve servis yapılır.

 
Bu içeriği paylaşın;
 
 
 
 

PINAR İLETİŞİM MERKEZİ

444 76 27