Lezzet Pınarım

Pınar’ın her ürünü tüketicisinin damak zevkine en uygun şekilde üretilir. Pınar, ne üretirse üretsin en lezzetlisini üretmeden tüketicisinin karşısına çıkmaz. Tüketiciler de bu lezzeti aileleri ve sevdikleri ile paylaşırlar ve bundan büyük mutluluk duyarlar. Bu yüzden Pınar ürünleri en güzel anlarımızda, yaşamımızın her anında bizlerle birliktedir.

Cheddar Peynirli Fırın Makarna

Çok leziz bir fırın makarna tarifi ile karşınızdayım. Siz de denemelisiniz!

2-4 Kişilik

Malzeme Listesi

  • 400 g tam buğdaylı burgu makarna
  • 4 g zeytinyağı
  • 3 g himalaya tuzu
  • 10 g edamame fasulye
  • 5 g bezelye
  • 5 dal kereviz
  • 10 g Antep fıstığı içi
  • 45 g Pınar Labne
  • 30 g Pınar Cheddar Peyniri
  • 2 g rendelenmiş muskat
  • 1 adet yumurta sarısı

Nasıl Yapılır?

  • 2 litre suyu tencereye aktarın. Su kaynayınca zeytinyağını, edamame fasulyeleri, doğranmış kereviz sapları, bezelyeleri ve tuzu ekleyin.
  • Birkaç dakika kaynattıktan sonra makarnayı ilave edin. 8 dakika haşladıktan sonra suyunu süzün.
  • Suyunu süzdüğünüz sebzeli makarna karışımını fırın kabına aktarın.
  • Bir kapta yumurta ile labneyi çırpın. Rendelenmiş muskatı ilave edip biraz daha çırpın.
  • Hazırladığınız labneli sosu sebzeli makarna karışımının üzerine dökün. En son rendelenmiş cheddar peyniri ve Antep fıstıklarını serpin.
  • Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında, 6 dakika kızartın.
  • Servis öneri: Makarnanızı servis ederken üzerine bir çay kaşığı rendelenmiş hindistancevizi serpebilirsiniz.

Püf Noktası

  • Enerji: 487,3 g
  • Karbonhidrat: 77,8 g
  • Protein: 19,2 g
  • Yağ: 11,1 g
  • Lif: 6,5 g


 
Bu içeriği paylaşın;
 
 
 

Copyright 2016 Yaşar Holding A.Ş.

Gizlilik ve Kullanım Koşulları/KVKK
 
Site by LuckyEye
 

PINAR İLETİŞİM MERKEZİ

444 76 27

 
CookieWeb sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için gizlilik ve kullanım koşullarımıza göz atabilirsiniz.
X