Lezzet Pınarım

Pınar’ın her ürünü tüketicisinin damak zevkine en uygun şekilde üretilir. Pınar, ne üretirse üretsin en lezzetlisini üretmeden tüketicisinin karşısına çıkmaz. Tüketiciler de bu lezzeti aileleri ve sevdikleri ile paylaşırlar ve bundan büyük mutluluk duyarlar. Bu yüzden Pınar ürünleri en güzel anlarımızda, yaşamımızın her anında bizlerle birliktedir.

Füme Somon Tımbalı

Malzemeler:

  • Malzemeler
  • 1 adet patlıcan
  • 4 adet orta boy Pınar Karides
  • 2 çorba kaşığı süzme yoğurt
  • 1 adet közlenmiş kırmızıbiber
  • 1 tutam bahçe yeşilliği
  • 2 dilim füme somon
  • 1 adet enginar
  • 1 adet avokado
  • 1 adet bıldırcın yumurtası
  • 1/2 çay kaşığı siyah havyar
  • 1 tutam dereotu
  • 1/2 limon
  • Tuz ve biber

Hazırlanışı:
Somon ve enginarlı tımbıl: Somon, enginar ve dereotu ince ince doğranır. ‹çine tuz, biber ve limon suyu ilave edilir. Patlıcan salatası: Patlıcanlar közlendikten sonra ince ince doğranır. Limon suyu, tuz ve biberle tatlandırılır. Közlenmiş biberi tabağın en alt kısmına koyun. Üzerine süzme yoğurt, iki dilim avokado ve patlıcanları ilave edin. Karidesleri patlıcan salatasının üzerine göze hoş gelecek şekilde koyun. Tabağın diğer tarafına somon tımbılını bir kalıp yardımıyla yerleştirin. Üzerine ikiye kestiğiniz haşlanmış bıldırcın yumurtası, ortasına havyarı da koyduktan sonra ilave edin. Taze bahçe yeşilliklerini bu iki kulenin ortasına yerleştirdikten sonra, fesleğen sos ve 1 adet grissini ile servis edin.

 
Bu içeriği paylaşın;
 
 
 
 

PINAR İLETİŞİM MERKEZİ

444 76 27