Lezzet Pınarım

Pınar’ın her ürünü tüketicisinin damak zevkine en uygun şekilde üretilir. Pınar, ne üretirse üretsin en lezzetlisini üretmeden tüketicisinin karşısına çıkmaz. Tüketiciler de bu lezzeti aileleri ve sevdikleri ile paylaşırlar ve bundan büyük mutluluk duyarlar. Bu yüzden Pınar ürünleri en güzel anlarımızda, yaşamımızın her anında bizlerle birliktedir.

Peynir Kızartması

Malzemeler:

  • 200-250 gr keçi peyniri veya Van peyniri
  • 1 baş sarmısak,
  • 10-15 dal fesleğen yaprağı
  • 1 tatlı kaşığı tane karabiber,
  • Sızma Zeytinyağı

Hazırlanışı:
Peyniri birer parmak kalınlığında dilimler halinde kesin. Sarmısakları ayıklayıp dilimleyin. Geniş bir cam kavanoza bir sıra peynir dilimi dizip, üzerine sarmısak, karabiber ve fesleğen yaprakları koyun. Kat kat malzemenizi yerleştirin. Üzerine peynirleri örtecek kadar sızma zeytinyağı ilave edip, ağzını kapatın. 1 hafta serin bir yerde bekletin. Arzu ederseniz 2-3 çuşka biberi ilave edin. Bir tavaya kavanozdaki yağdan 1 kaşık koyup, çentilmiş 1 diş sarmısak ilave edin. Marine edilmiş peynirin iki tarafını da pembeleşene kadar kızartın. Roka yaprakları üzerinde servis yapın.

 
Bu içeriği paylaşın;
 
 
 
 

PINAR İLETİŞİM MERKEZİ

444 76 27