Lezzet Pınarım

Pınar’ın her ürünü tüketicisinin damak zevkine en uygun şekilde üretilir. Pınar, ne üretirse üretsin en lezzetlisini üretmeden tüketicisinin karşısına çıkmaz. Tüketiciler de bu lezzeti aileleri ve sevdikleri ile paylaşırlar ve bundan büyük mutluluk duyarlar. Bu yüzden Pınar ürünleri en güzel anlarımızda, yaşamımızın her anında bizlerle birliktedir.

Roka Soslu Dana Bonfile

Malzemeler:

  • Bonfile (bütün) 200 gr
  • Akdeniz yeşillikleri 180 gr
  • Amerikan biberi 100 gr

Marinat:

  • Zeytinyağı 200 gr
  • Roka 80 gr. (parça yapraklar halinde)
  • Domates 50 gr (küp doğranmış)
  • Yoğurt suyu 15 gr
  • Tane karabiber 5 gr, sarmısak 1 diş

Roka sos:

  • Roka130 gr. (ince doğranmış)
  • Sarmısak 1 diş (ince doğranmış)
  • Zeytinyağı 55 gr
  • Konkase domates
  • 60 gr. (küp doğranmış), tuz 3 gr., değirmen karabiber 3 gr

Hazırlanışı:
Tüm marinanın malzemelerini birleştirin. Bonfileyi zarlarından temizleyip marinatın içine, marina bonfilenin üzerini aşacak biçimde yerleştirin ve bir gün dinlendirin. Zeytinyağını kızdırın. Sarmısağı ve ardından domatesi ekleyin. 30-40 saniye soteleyip, rokayı ekleyerek ateşten alın. Bonfileyi ortası çiğ kalacak şekilde iki taraşı 3-4 dakika kızartın. Amerikan biberini kızarttıktan sonra mevsim yeşillikleriyle beraber servis tabağına yerleştirin. Bonfileyi uzunlamasına dilimleyerek Akdeniz yeşilliklerinin üzerine yerleştirin. Roka sosu ekleyerek servis edin.

 
Bu içeriği paylaşın;
 
 
 

Copyright 2016 Yaşar Holding A.Ş.

Gizlilik ve Kullanım Koşulları/KVKK
 
Site by LuckyEye
 

PINAR İLETİŞİM MERKEZİ

444 76 27

 
CookieWeb sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için gizlilik ve kullanım koşullarımıza göz atabilirsiniz.
X