Lezzet Pınarım

Pınar’ın her ürünü tüketicisinin damak zevkine en uygun şekilde üretilir. Pınar, ne üretirse üretsin en lezzetlisini üretmeden tüketicisinin karşısına çıkmaz. Tüketiciler de bu lezzeti aileleri ve sevdikleri ile paylaşırlar ve bundan büyük mutluluk duyarlar. Bu yüzden Pınar ürünleri en güzel anlarımızda, yaşamımızın her anında bizlerle birliktedir.

Sakarca Gaygana

Malzemeler (1 kişilik):

  • 1 bağ sakarca otu
  • 1 adet kuru soğan
  • Yarım demet maydanoz
  • 3 yemek kaflığı sıvıyağ
  • Pul biber
  • 2 yumurta

Hazırlanışı:
Sakarca otunu hafllayıp doğrayın. Soğanla kavurup doğranmış maydanozu, pul biberi ve tuzu ekleyin. Yumurtayı da ekleyip tavada altını ve üstünü kızartın.

 
Bu içeriği paylaşın;
 
 
 
 

PINAR İLETİŞİM MERKEZİ

444 76 27