Şef Danilo Zanna’dan Fit Cheesecake
Danilo Zanna’nın pratik tarifler serisinden: Pınar Organik Labneli Fit Cheesecake! 🍰💚
#DünyaCheesecakeGünü’nde Pınar Labne ailesinin yepyeni üyesi Pınar Organik Labne ile hazırlayabileceğiniz; tadıyla ve görüntüsüyle yaz günlerine çok yakışacak tarifi aşağıya bıraktık. ☀✍🏻
Malzeme Listesi
(12 Adet için)
Harcı İçin
- 360 g Pınar Organik Labne
- 2 yemek kaşığı bal
- Dondurulmuş böğürtlen
Tabanı İçin
- 1 su bardağı yulaf ezmesi
- Yarım su bardağı fındık
- 1 yemek kaşığı bal
- Yarım çay bardağı süt
Hazırlanışı
- Tabanı için fındık, yulaf, bal ve sütü karıştırın. Eğer kıvamı fazla sıvı bulursanız içine biraz daha yulaf ekleyebilirsiniz.
- Karışımı, kalıpların içlerine bastırarak dikkatlice yerleştirin.
- Krema için Pınar Labne ailesinin yeni üyesi olan Pınar Organik Labne’yi, dondurulmuş böğürtleni ve balı pürüzsüz olana kadar karıştırıp tabanların üzerine eşit şekilde ekleyin.
- Unutmayın, cheesecake’lerin 2-3 saat buzlukta kalması gerekiyor.
- Buzluktan aldığımız; yapması aşırı pratik, hem sağlıklı hem çok lezzetli.
- Pınar Organik Labneli Fit Cheesecake’ler servise hazır. Görüntüsüne ve tadına herkes bayılacak! Afiyet olsun!