Lezzet Pınarım

Pınar’ın her ürünü tüketicisinin damak zevkine en uygun şekilde üretilir. Pınar, ne üretirse üretsin en lezzetlisini üretmeden tüketicisinin karşısına çıkmaz. Tüketiciler de bu lezzeti aileleri ve sevdikleri ile paylaşırlar ve bundan büyük mutluluk duyarlar. Bu yüzden Pınar ürünleri en güzel anlarımızda, yaşamımızın her anında bizlerle birliktedir.

Şef Danilo Zanna’dan Pınar Labneli Semizotu

Malzeme Listesi

  • 2 demet semizotu (sadece yaprakları kullanılacak)⠀
  • 1 su bardağı iri çekilmiş ceviz içi

Sos İçin

  • 180-200 g Pınar Labne⠀
  • 2 yemek kaşığı tepeleme mayonez (light mayonez de kullanabilirsiniz)⠀
  • 3 diş dövülmüş sarımsak⠀
  • 1 adet limonun suyu⠀
  • 2 çay kaşığı tuz, kırmızı pul biber⠀
  • 1 yemek kaşığı kuru nane⠀
  • Zeytinyağı⠀

Yapılışı

Semizotunun yapraklarını saplarından ayırın. Yaprakları iyice yıkayıp süzülmesini bekleyin. Diğer taraftan, sosu hazırlamak için; Pınar Labne’yi derin bir kaba koyun. İster mayonez, ister tahin ekleyip tel çırpıcı yardımıyla iyice çırpın. Dövülmüş sarımsak, limon suyu, tuz, pul biber, nane ve sıvıyağı ilave edin. Tel çırpıcı yardımıyla iyice çırpın. Ceviz içini ekleyip kaşıkla karıştırın. Hazırladığınız sosu süzülmüş olan semizotu yapraklarının üzerine gezdirip çatalla karıştırın. (Semizotunu ezmemeye özen gösterin)Üzerini bütün haldeki ceviz ve isterseniz konserve mısırla süsleyerek servise sunun. ⠀

 
Bu içeriği paylaşın;
 
 
 

Copyright 2016 Yaşar Holding A.Ş.

Gizlilik ve Kullanım Koşulları/KVKK
 
Site by LuckyEye
 

PINAR İLETİŞİM MERKEZİ

444 76 27

 
CookieWeb sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için gizlilik ve kullanım koşullarımıza göz atabilirsiniz.
X