Truffle Mantarlı ve Kuşkonmazlı Sahanda Yumurta
Malzemeler:
- 2 adet yumurta
- 50 gr. trufşe mantarı
- 50 gr. kuşkonmaz (Kaynar suda 3 dakika haşlanmış)
- 4 adet çeri domates
- 20 gr. Pınar Tereyağı
- 20 gr. zeytinyağı
Hazırlanışı:
Teşon ya da bakır tavaya zeytinyağı koyup yumurtaları sarısı dağılmayacak şekilde kırın. Biraz pişirdikten sonra, sarısının biraz daha pişmesini istiyorsanız yumurtaları spatula ile ters çevirin. Haşladığınız kuşkonmazları ve çeri domatesleri diğer tavada az tereyağı ile kavurun. Daha sonra tabağa yumurtayı koyup üzerine kuşkonmaz ve çeri domatesleri ekleyin. Son olarak ince ince dilimlediğiniz mantarları üzerine serpip servis edin