Lezzet Pınarım

Pınar’ın her ürünü tüketicisinin damak zevkine en uygun şekilde üretilir. Pınar, ne üretirse üretsin en lezzetlisini üretmeden tüketicisinin karşısına çıkmaz. Tüketiciler de bu lezzeti aileleri ve sevdikleri ile paylaşırlar ve bundan büyük mutluluk duyarlar. Bu yüzden Pınar ürünleri en güzel anlarımızda, yaşamımızın her anında bizlerle birliktedir.

Truffle Mantarlı ve Kuşkonmazlı Sahanda Yumurta

Malzemeler:

  • 2 adet yumurta
  • 50 gr. trufşe mantarı
  • 50 gr. kuşkonmaz (Kaynar suda 3 dakika haşlanmış)
  • 4 adet çeri domates
  • 20 gr. Pınar Tereyağı
  • 20 gr. zeytinyağı

Hazırlanışı:
Teşon ya da bakır tavaya zeytinyağı koyup yumurtaları sarısı dağılmayacak şekilde kırın. Biraz pişirdikten sonra, sarısının biraz daha pişmesini istiyorsanız yumurtaları spatula ile ters çevirin. Haşladığınız kuşkonmazları ve çeri domatesleri diğer tavada az tereyağı ile kavurun. Daha sonra tabağa yumurtayı koyup üzerine kuşkonmaz ve çeri domatesleri ekleyin. Son olarak ince ince dilimlediğiniz mantarları üzerine serpip servis edin

 
Bu içeriği paylaşın;
 
 
 
 

PINAR İLETİŞİM MERKEZİ

444 76 27