240 g

Besin Değeri

Besin Değerleri (100 g için)
Enerji(kj/kcal) 724/173
Yağ (g) 9
Doymuş Yağ(g) 4
Karbohidrat (gr) 11
Şekerler(gr) 2
Protein (gr) 12
Tuz(gr) 1
 

Fish Finger

Beyaz lop etli yumuşacık mezgit fileto, Pınar Balık’ta özenle temizlendikten sonra, çıtır çıtır özel kaplamasıyla oluşturulan Pınar Fish Finger, çocuklara balık yemeyi eğlenceli hale getiriyor. Çocuk menülerinin vazgeçilmezi Pınar Fish Finger, koruyucu katkı maddesi içermez, bu sebeple anneler gönül rahatlığıyla pişirirler.

Isıtma şekli:

TAVA: Tabanı yağlanmış tefon tava orta ateşe alınır  (yağ çok kızdırılmadan) Pınar Fish Finger (çözünmesini beklemeden)  tavaya konur. Belirli aralıklarla ters yüz edilerek 7 – 8 dakika süreyle kızartılarak servis yapılabilir.

FRİTÖZ: Önceden 180°C’ye ısıtılmış fritözde Pınar Fish Finger (çözünmesini beklemeden) yaklaşık  3 dakika süreyle kızarttıktan sonra servis yapabilirsiniz.

FIRIN: Önceden 220°C – 250°C’ye ısıtılmış fırında  (tepsi de fırının içinde ısıtılır) tepsi boyutuna göre tepsinin tabanını örtecek kadar ince bir  zar halinde  (2 – 3 yemek kaşığı) sıvı yağ eklenir ve Pınar Fish Finger  (çözünmesini beklemeden)  tepsiye dizilir. Her bir yüzü 5 dakika olmak üzere toplam 10 dakika pişirildikten sonra servis yapılır.

Pınar Fish Finger ile daha bir çok tarif Pınar Lezzet Fikirleri Youtube kanalında ve web 

 
Bu içeriği paylaşın;
 
 
 
 

Copyright 2016 Yaşar Holding A.Ş.

Gizlilik ve Kullanım Koşulları/KVKK
 
Site by LuckyEye
 

PINAR İLETİŞİM MERKEZİ

444 76 27