400 g

Besin Değeri

İllaki Dana Akçaabat Usulü Köfte 400 g
Enerji ve Besin Öğeleri 100 g içinn 1 porsiyon için (90 g) 1 porsiyon için RA*
Enerji (kJ / kcal) 1086/262 977/236 %12
Yağ (g) 22 20 %29
-Doymuş yağ (g) 13 12 %60
Karbonhidrat (g) 4 3,6 %1,4
'-Şekerler (g) 0 0 %0
Protein (g) 12 11 %22
Tuz (g) 1,5 1,35 %23

* Değerler ortalama bir yetişkinin Referans Alım Düzeyini belirtir (8400 kJ/2000 kcal)

 

İllaki Akçaabat Köfte

Trabzon’un Türk yemek kültürüne kazandırdığı özel lezzetlerden birisi olan Akçaabat Köfte, bir gün dinlendirilen Pınar güvencesindeki dana etlerine sarımsak katılarak hazırlanır.

Pınar İllaki Akçaabat Köfte’nin lezzeti de, aynen korunan akçaabat köfte tarifine dayanmaktadır. Akçaabat’ta yenilen köfte örnek alınarak hazırlanan Pınar İllaki Akçaabat Köfte, şimdi Pınar ile orijinal tarifiyle 8 dakikada sofralarınızda.

Pınar İllaki Akçaabat Köfte katkısız bir şekilde üretilir. Katkısız köfte, et, baharat ve ekmek dışında hiçbir malzemenin kullanılmadığı anlamına gelir. Evinizde hazırladığınız köftenin tarifinin malzemelerinden  farkı yoktur, aynısıdır.

Pınar Akçaabat Köfte’nin üretiminde IQF adı verilen hızlı ve şok dondurma teknolojisi kullanılır. IQF sistemiyle köftelerimiz dakikalar içinde tek tek dondurulur. Bu sayede lezzeti köftelerin yapısı bozulmaz. Köfteler birbirine yapışmaz.

Pişirme şekli: Önceden ısıtılmış yağsız tavada Pınar Akçaabat Köfte’nizin iki yüzünün her birini 3,5-4 dakika pişirerek köftenizi 7-8 dakikada servise hazır hale getirebilirsiniz. Çözünmesini beklemeden pişiriniz.

Pınar İllaki Akçaabat Köfte ile daha bir çok tarif Pınar Lezzet Fikirleri Youtube kanalında ve web sitesinde.

 

 
Bu içeriği paylaşın;
 
 
 
 

Copyright 2016 Yaşar Holding A.Ş.

Gizlilik ve Kullanım Koşulları/KVKK
 
Site by LuckyEye
 

PINAR İLETİŞİM MERKEZİ

444 76 27

 
CookieWeb sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için gizlilik ve kullanım koşullarımıza göz atabilirsiniz.
X