200 g

Besin Değeri

Enerji ve Besin Öğeleri (100 g için)
  BOYOZ SADE BOYOZ LABNELİ
Enerji (kjal/kcal) 1408/336 1397/334
Toplam Yağ (g) 16 18
  -Doymuş Yağ (g) 5 8
  -Trans Yağ (g) 0,3 0,5
Karbonhidrat (g) 41 36
Lif (g) 2 2
   -Şeker (g) 0,2 0,4
Protein (g) 7 7
Sodyum (mg) 600 500
 

Pınar İzmir Boyozu

İzmir’in kendine has lezzeti ile meşhur olan Boyoz'u, Pınar'la Türkiye'nin dört bir yanına geliyor, kahvaltılar şenleniyor!

Boyoz Nedir?

Boyoz, 1492’de Türkiye’ye yerleşen İspanyol göçmenler tarafından getirilmiş, Anadolu ve özellikle İzmir mutfağına katılmış, mayasız bir hamur işidir. Türkiye’de lezzet olarak bir benzeri daha yoktur.  Bir İzmir klasiği olan boyoz, sabah kahvaltılarının ayrılmaz bir parçasıdır.  Uzun haftasonu kahvaltı masalarını da, akşamüzeri beş çayı sofralarını da Boyoz şenlendirir.

Pınar Boyoz’un Özellikleri Nelerdir?

Pınar Boyoz ürünleri el emeği ile açılır. Hiçbir koruyucu katkı maddesi içermez. Dondurulmuş ürün olduğu için saklamaya uygundur. Ayçiçek yağı kullanılır. Çıtır çıtır yapısı kullanılan tahin’den gelir. Pınar Boyoz, İzmir’de 3 kuşaktır Boyoz üreten aile işletmesi tarafından, yılların mirası formülü ile üretilmektedir.

Paketler, her biri 50 gr olan 4 adet boyoz içermektedir.

Pınar Boyoz Labne’li çeşidi ilk kez üretmekte ve tüketicileri ile buluşturmaktadır. Labne peynirinin sütten gelen lezzeti, boyozun çıtırlığı ile birleşmektedir.

Pınar Boyoz Evde Nasıl Hazırlanır?

Pınar İzmir Boyozu’nun hem sade hem de labneli çeşitleri fırında sadece 30 dakikada yemeğe hazır hale gelir.


 
Bu içeriği paylaşın;
 
 
 
 

Copyright 2016 Yaşar Holding A.Ş.

Gizlilik ve Kullanım Koşulları/KVKK
 
Site by LuckyEye
 

PINAR İLETİŞİM MERKEZİ

444 76 27