Üçgen Mantı
Kaşıkları dolduran lezzetli kıymalı mantı, Pınar güvencesiyle sofralarınızda. %100 dana kıymasından etli mantı, Pınar Üçgen Mantı, 14 dakikada hazırdır. Üstelik katkısız bu nefis lezzeti, ev yapımı mantı gibi güvenle yiyebilirsiniz.
Pişirme önerisi: 1,5 lt suyu tencereye alınız Üzerine isteğe bağlı 1 tatlı kaşığı tuz ilave ederek, kaynamaya bırakınız. Su kaynamaya başlayınca, mantıyı ilave ediniz. Kaynama noktasına geldikten sonra 10-14 dakika pişirerek, tencereyi ocaktan alınız. Mantıyı eşit miktarda tabaklara boşaltınız. Üzerine oda sıcaklığında çırpılmış yoğurt ( isteğe gore dövülmüş sarımsak eklenmiş) dökünüz. Tereyağını küçük bir tavada eriterek; içerisine tatlı kırmızı toz biber, nane, sumak ekleyiniz., Tereyağını köpürterek, mantının üzerine dökünüz ve servis ediniz.
Pınar Üçgen Mantı ile daha bir çok tarif Pınar Lezzet Fikirleri Youtube kanalında ve web sitesinde.