Organik Burger
2011 yılından bu yana kendimize ait Beydere Çiftliğinde organik besicilik yapıyoruz. Tüm hayvanlarımız doğal çiftlik ortamında geziyor, besleniyor ve büyüyorlar.
Hayvanlarımızın gübreleri, aynı zamanda organik tarımsal üretimlerimizi yaptığımız alanlar için kullanılıyor, yani çiftliğimiz geri kazanım politikaları ile işletiliyor. Bu üretim yöntemi, ekolojik dengeyi koruyan, üretim esnasında hiçbir kimyasal maddenin kullanılmadığı bir yöntem.
Pınar Organik Burger tarifinin sırrı, yalnızca organik dana eti, dana yağı ve tuz içermesidir. Ev yapımı burger, Pınar organik burger köftesi ile oldukça lezzetli ve besleyici. Doğanın bize sunduğu doğallığı ve lezzeti en yalın hali ile alıyor, hamburger yapma keyfini evlerinize getiriyoruz.
Ürünümüz Ecocert tarafından Organik Sertifikası altındadır.
Pişirme Şekli
Teflon Tavada: Önceden ısıtılmış yağsız tavada Pınar Organik Burger’inizin herbir yüzünü 5,5-6 dakika pişirerek burgerinizi 11-12 dakikada servise hazır hale getirebilirsiniz. Çözünmesini beklemeden pişiriniz.
Izgarada: 175° - 180°C’ye ısıtılmış ızgarada, Pınar Organik Burger’inizin herbir yüzünü 6-6,5 dakika pişirerek burgerinizi 12-13 dakikada servise hazır hale getirebilirsiniz. Çözünmesini beklemeden pişiriniz.